Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Verkkokaupan hinnat sisältävät alv:n.

TILAAMINEN
 1. Alle 18-vuotiailla on oltava huoltajan lupa tilaamiseen.
 2. Toimitusaika: lähetämme paketit viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huom. mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.
 3. Kaikkiin toimituksiin lisäämme toimitusmaksun 4,90€ (posti- sekä käsittelykulut). Paketti lähetetään lähimpään Postin (Postipaketti) tai Matkahuollon (Lähellä-paketti) toimipaikkaan tai automaattiin.
 4. Ulkomaan toimituksiin lisätään toteutuneet postitus- sekä muut mahdolliset lisäkulut. Ulkomaan tilaukset tulee tehdä osoitteeseen info@bellissima.fi
 5. Pakettia säilytetään Postin toimipaikassa yhden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautuu meille. Pidätämme oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheutuneet kustannukset asiakkaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, kuljetusta, palautuksen kuljetusta.
 6. Tilaajan tiedot säilytämme asiakasrekisterissämme. Emme luovuta asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

MAKSUTAVAT

Paytrail:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.


Ennakkomaksu:

Lähetämme laskun sähköpostiin, jonka jälkeen tilaus maksetaan tilisiirtona. Kun suoritus on saapunut, normaalisti 2-3 arkipäivän kuluessa, laitamme kengät toimitukseen. Lisäämme summaan toimitusmaksun 4,90€.


VAIHTO JA PALAUTUS

Tilaamillasi tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteet voi palauttaa joko Postipakettina, Matkahuollon Lähellä-pakettina, tai tuoda paikan päälle varastomyymälään varastomyyntipäivien aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana.

Tuotteen vaihtaminen:

Tuotteen/tuotteet voi vaihtaa palauttamalla ensin vaihdettavat tuotteet alla olevien palautusohjeiden mukaisesti ja tekemällä sitten uuden tilauksen normaalisti verkkokaupan kautta tai tekemällä uuden ostoksen varastomyymälässä.

Tuotteen palauttaminen:

 • Tuotteet voi palauttaa Postipakettina,
 • Matkahuollon Lähellä-pakettina, tai
 • tuomalla palautettavat tuotteet Arabian varastomyymälään varastomyyntipäivien aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana.
 • Ostaja vastaa palauttamisesta aiheutuneista toimitus- ym. kuluista.
 • Postiennakkona lähetettyä palautusta emme lunasta.

Asiakaspalautuksissa on oltava mukana asianmukaiset tiedot. Laatikon sisällä palautuslähetyksessä tulee olla seuraavat tiedot:

 • Lyhyt selvitys palautuksen syystä (väärä koko tms.)
 • Ostajan yhteystiedot

HUOM. Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikelpoisia eli käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan.

Osoite palautuksia varten:

Bellissima/Sparkling Shoes Ky
Kotisaarenkatu 3
(H-rapun viereinen tila)
00560 Helsinki
Huom. Merkitse lähetykseen myös puhelinnumero: 0400 956 786

 • Palautuksen/vaihdettavan tuotteen voi myös tuoda Arabian sovitustilaan (Kotisaarenkatu 3, 00560 Helsinki) sen aukioloaikoina tai erikseen sovittaessa.
 • Palautamme rahat Paytrail-maksunvälittäjän kautta heti, kun olemme saaneet palauttamasi tuotteen takaisin sekä tarkistaneet tuotepalautuksen. Palautukseen menee useampi työpäivä, joskus jopa viikko.
 • Huom. Palautamme tilauksen alkuperäiset toimituskulut vain, jos tilauksen kaikki tuotteet palautetaan. Jos useamman tuotteen tilauksesta palautetaan vain osa, emme palauta alkuperäisiä toimituskuluja.
 • Vaadi Postista tai Matkahuollosta palautuskuitti todisteeksi palautuksestasi ja säilytä se. Kadonnutta pakettia ei korvata ilman kyseistä kuittia.